понеділок, 5 січня 2015 р.

Різдвяної ночі хай Ангел Господній
Засіє щастям у вашій господі
Вашу світлицю сяйвом осяє,
З неба дарунки щиро складає:
Віру у серця, вічність у душу,
Мудрість у скроні, статку в долоні!
Смачної куті, щастя в житті!
Дзвінкої коляди і ніякої біди!
Христос Рождається!

9 коментарів:

  1. Вражає різноманітність і багатогранність досвіду Олени Віталіївни, який можна використовувати у різних видах урочної та позаурочної роботи. Я думаю він буде особливо цікавий для молодих вчителів, бо тут є чому повчитись і видно в яких напрямах потрібно працювати.
    Чорна Ірина Богданівна

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую Ірина Богданівна! Я теж надіюсь, що моя робота не буде марною

      Видалити
  2. Шановна Олена Віталіївна! Дуже приємно бачити наші спільні напрацювання, що тривали 2 роки в МАН. Обов'язково скористаюся матеріалами по підготовці до ЗНО та ДПА. Дякую!

    ВідповістиВидалити
  3. Рада за Вас, колего, що Ви завершили роботу по створенню блогу. Думаю, що ці матеріали будуть корисними учням і нам колегам. Чекаємо від Вас нових творчих проектів! Бажаю успіхів!
    Возняк Оксана Федорівна

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я теж за себе рада, бо набула нового досвіду і можу навіть проконсультувати щодо цієї роботи

      Видалити
  4. Олено Віталіївно, Ваш блог - це справжня скарбничка, багата на педагогічний та методичний "асортимент" інформації для обміну досвідом вчителів хімії.

    ВідповістиВидалити
  5. Дякую! Переглянувши блоги колег, я роблю висновок, що ще є ніша для вдосконалення

    ВідповістиВидалити
  6. Ось і закінчилась тримісячна епопея "Учитель року - 2015". Недоспані ночі, постійне перебування у розумовій творчій атмосфері увінчались результатом: Диплом ІІ ступеня. Ловлю себе на думці, що ви, Олена Віталіївно, ніколи не шукаєте легких шляхів. Колись один мудрець сказав, що життя відбувається за принципом велосипеда: якщо тобі важко, значить, на на правильному шляху - їдеш догори. Хочеться вірити, що це не останній конкурс у вашій професійній діяльності, але потрібен час на моральну і психологічну адаптацію до нормальних умов життя. Успіхів вам та професійних злетів!!!

    ВідповістиВидалити